Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger128
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_2441} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Robert F.

Med denne modellen, og det lokalet har du store muligheter til å gjøre det enda bedre.
Avsluttet .

robert, da synes jeg du kan si litt om hva som kunne gjøres bedre...

Marius W.

Vakkert bilde. Mulig noe kan gjøresa bedre, men jeg vet ikke hva det skulle være... Bakgrunnen er akkurat så difus som den bør være og modellen står skarpt og tydelig frem. Jeg synes dette var meget bra
Mikael V.

Du får fram alfa effektene.
vakkert!
terje s.

Tror Robert så litt for lett på bildet...og hva som er meningen med det. Tror det er vanskelig å få en så spennende bakgrunn til å passe med en så forsiktig forgrunn bedre. Jeg fikk enorm romfølelse, uten at modellen forsvant. Fint synes jeg!
Robert F.

Bildet er bra det, kanskje litt rett opp og ned. Det jeg mente var at du har store muligheter til og ta mange spennende bilder med et slikt lokale og modell. Skulle ønske jeg hadde tillgang der.
Pål V.

Herlig bilde-fint lys
Stephen F.

Et enkelt motiv krever en enkel bakgrunn.
Avsluttet .

Å jeg er så lei slike bilder ...
Robert D.

Dette bildet har en spesiell stemning som gjør at det skiller seg ut fra mengden. Jeg tror det er håret, den stive posituren og tærne som stikker fram som gir bildet det lille extra. (Særlig håret)
Svend Y.

Alle forutsetninger for et perfekt bilde er tilstede her, men fotografen har ikke greid å få til noen kontakt med modellen. Jenta står midt i rommet stiv som en påle og ser ut som om hun aller helst vil hjem. Du må da ha tatt noen flere bilder med andre poseringer osv?????. Alt det tekniske stemmer men bildet faller sammen pga den statiske stillingen på modellen. Sad but true...
terje s.

Noen ganger tror jeg folk totalt overser hvilken kategori bildet hører under. BB ville vel hengt på noe julepynt for å gjøre bildet mer spennende, og kanskje Svend vil at modellen skal ta hodekråke?
Avsluttet .

For all del, det er fin stemning, og bildet
er sikkert perfekt til sin bruk, men det er
så kjedelig, så kjedelig ... Og aner jeg
på ansiktet at modellen er urutinert?
jeanette h.

Jeg syns personligt at bildet er ganske..''antikt''...kanskje litt rett opp og ned...men kan ikke si at det er så veldig kjedelig...
Avsluttet .

Meget smukt foto. Meget prof. lyslægning !

Hilsen en god fotoven:
http://www.rene.asmussen.as
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu