R 44 via spisebordet
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger25
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1170717} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jostein S.
Hei
Et lite innblikk
Spennende detaljer her
Jan-Erik S.
Fint lys, fine skygger og flotte farger Ingvald. Tommel opp herfra.
Fredrik N.
Leter etter veien. Flotte former og farger.
Har du prøvd cameralla?
Ingvald Bright N.
Jostein. Det er noe med detaljer i nærmiljø. 2 Bilder med max 3 meter forskjell. Det det ikke slik du også holder på ; )
Jan - Erik. Mange takk. Du er en person som hele tiden prøver og prøver ,Slike personer vil nå langt.
Fredrik. Jeg tar hva man haver, 2 bilder 3m mellomrom. Til ditt spørsmål. Det beste med Foto.no, er tiden som går, og at man kan gå inn igjen noen timer senere og straks finne tråen. Et godt sted er å være der man ikke er for få ,men heller ikke for mange ,som cameralla. Og ikke minst der vi kan prate. Gå ca 5 -10 år tilbake, da hadde ordene våre mye mer "makt". Vi er nå ved å drukne i bilder ,gode og dårlige - alt i samme ubønnhørlige fart . For ca 700 kr årlig får du medlemskap i 1X.com. Det er et hakk opp. men jeg vurder ved. Kanskje er jeg ikke god nok generelt, men det er er en sjanse å ta. Mvh Ingvald
Øyvind B.
Er ofte rundt spisebordet med gode venner, god drikke og mat man ofte memorerer hendelser til felles glede.
Mye innhold i enkel formidling. Likte dette Ingvald.
Cameralla, 1X.com, Flickr, Insta, FB. Mye det samme. Stress med rating, mindre ro til det verbale viktige så enig med deg.
Mvh Øyvind

Ingvald Bright N.
Hei Øyvind. Jeg tror det er i hvert fall et underliggende tanke som skremmer de større produsentene og forhandlere mer og mindre. Når får vi de første mobilene meg utskiftbar linse(r) ? Dagen nærmer seg. Akkurat som da kamera mistet sin "siste" film 24/36. Hvem vil ikke bytte mulighet når de på kjøpet får topp tlf utstyr på kjøpet. De slår meg når det er så lite penger ( tror jeg da) at de ikke kan redde en skarve "dotten". Vi står på til Nytt år, for mange kreftpasienter er et halvt år dyrebar tid. Mvh Ingvald
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu