'' Bella'' is back
et bilde til fra min serie om ''Bella'' flere kommer etterhvert.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger846
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_81787} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Carina B.

ser litt sprøtt ut. men jeg liker ideen.
Avsluttet .

Pjatværk:(

HP.
Kaare Jarl G.

Støtter siste taler!
kAARE jARL
Ingrid U.

hm..ordet pjatværk er nytt for meg?! men takk for kommentarer. :)
-ingrid-
Kaare Jarl G.

Pjatværk er dansk og betyr noe som ikke har verdi.
Kaare Jarl
Ingrid U.

ok, det forstår jeg. og jeg kan forsåvidt være enig, men som sagt, det tilhører en serie og i serien bidrar bildet til å skape den litt skremmende og uvirkelige stemningen jeg er ute etter. men der har du meg :)
Frøydis A.

Hm ,pjattverk syns jeg var lite konstruktivt, så prøver meg på en ordentlig kommentar jeg da.. ;)
Jeg syns bildet er litt kult jeg da! Litt pop-art liksom. Liker den røde neglelakken, men gresset har litt for mye magenta i seg. Ideen er god, og jeg gleder meg til å se flere bilder av ''Bella''. Vet ikke hvorfor men jeg liker litt sånne ''sprø'' bilder, noe som er utenom det vanlige.
:¤ -Frøydis
Lars K.

Jeg er litt enig med Frøydis her, synes bildet er litt kult og uvanlig.
Avsluttet .

Et billed uden indhold,det vil jeg kalde
noget makværk (Var det et barn der lavede det,kunne jeg bedre forstå det;-)
mvh
Henry.
DK
Ingrid U.

takk lars og frøydis, setter pris på at dere liker det.
til dere som maser om innhold og makkverk, jeg har tatt poenget, ville satt mer pris på litt konstruktiv kritikk ikke bare klager.
men takk likevel :)
-ingrid-
Kjetil N.

Hehe, sjekk bildene til denne Pedersen. Setter kommentarene hans litt i perspektiv...

Bildet er ganske kult. Det forrige var bedre gjennomført, både formalt og innholdsmessig. Bra serie.
Avsluttet .

Hej Ingrid.

Velbekomme dig,men ud over dette billed har jeg set, er en
af de andre billeder rigtig gode,så det
er ikke fordi jeg personlig er efter dig,nej tværtimod ;-)

mvh Henry.
DK
Ivar K.

Nå må dere slutte! ''Pjatværk:('' er en av de minst konstruktive kommentarerne jeg har sett her. Man kan vel heller prøve å utdype det man mener. Da er det bedre med foreksempel ''dette bildet gir meg ingenting''.

Etter min mening har dette bildet mening. Det er tatt ut fra en serie. Da bør man først ta seg tid til å se de andre bildene i serien før man kommenterer. Jeg liker veldig godt bildet ''bella'' ( http://www.foto.no/cgi-bin/bildekritikk/vis_bilde.cgi?id=...;serieid=0 ) som er det første bildet i denne serien... Gleder meg til å se reaksjonene på de neste bildene fra serien, når du legger dem ut. Du er filnk Ingrid!

// Ivar

Lars Harald J.

Hei Ingrid. Mye dirt her ser jeg:) Må bare si at jeg liker disse bildene masse. Enig med Frøydis om at det er magenta-stikk, men det kan godt være at er meningen etter alt jeg vet. Veldig gode idèer og hendene er veldig fine. De forteller.

LAS
Anne Cecilie K.

Syntes dette var tøfft! Jeg fikk med det samme Marylin Moneroe tanker når jeg så dette bildet! Det kjente bildet med blåsende hvit kjole og armene hennes som går nedover kroppen! Marylins hadde nok endel fellestrekk med Bellas.....
Maja Ø.

Jeg synes kanskje ikke at mannen som la ut et bilde av en veldig stor bolle bør uttale seg om hvorvidt andres bilder er intetsigende og uten innhold eller ikke. Jeg mener ikke å være slem, jeg er ingen stor fotograf selv, men jeg blir utrolig provosert av meningsløse og spydige kommentarer.

Ingrid, jeg liker Bella-serien utrolig godt, jeg synes det er en kjempegod idé og bildene er kule og litt ekle. Akkurat sånn jeg liker. Og jeg synes ikke at det gjør noe at det er såpass rødt. Jeg lurer på om jeg kanskje synes at det hadde vært bedre om bildet var kuttet slik at man ikke kunne se at det var en løs arm. Men der har du meg, konservativ og jævlig og bare lager kvalm :)
Hege S.

Stiller meg i rekken av folk som ikke liker bilder av ''Kæmpe-Bolle.'' *knis*

Håper med dette pjattet å komme med noe mer konstruktivt enn Pedersen. (Jeg er forresten helt enig med Maja).

Jeg elsker denne serien. Fortsett med idèene dine, for de er jævlig tøffe. De er faktisk ganske geniale. Håper folk heretter sparer seg for idiotkommentarer.

Sees på søndag :)
Dag T.

Jeg likte bildet. Passe snodig til å vekke interessen.
Ingrid U.

takk snille mennesker som kommenterer!
-ingrid-
Georg K.

'Bella is back'' - and the good news are that she got away from that cold, dead stone - reminding already to the final stone above the wet, dark place normally decorated in memory with such stone.
So, she is up and running again, regained something of her former destiny - a huge, maybe not that elegant anymore - white dress.
But - she is still struggling - falling, searching - did she overestimate her strength, power - was she hoping for an helping hand - all these wonderful compliments she was collecting in long gone nights - nights filled with music, gentle and tender words in her ears, champagne and these handsome, tall guys with dark, shiny hair - one dance after the other, nights not ending - where is only one of these cavaliers, reaching out his helping hands ?
Now, here she is - alone, down on her knees, searching in the grass with blind eyes, eyes filled with tears and try's to find what is lost.
Partly the scene reminds me to this incredible, emotional movie with Bjørk - from Lars von Trier - Dancer in the Dark.
What I like is that the one arm is still visible not connected to the outer part of the image - so it is still a single arm.
As everyone else I’m looking forward to learn how Bella will continue her journey to learn more about herself.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu