Coelegyne cristata
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D800
  • Nikkor 60 mm micro
  • Brennvidde60mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_993688} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Trygve B.

Tross storm og uling hele natten, så ble nå dette en fin opplevelse. Godt å se på og noe for den estetiske sansen. Mvh Trygve
Walter S.

I tillegg til din konsekvent god kvalitet av opptakene, kommer undringen over hvilket mangfold av blomster du har tilgang til.

Her er faktisk en av de bedre variantene - i mine øyne - den stikker seg ut fra resten, fordi bakgrunnen her ikke bare er ensformet sort, men har noe farge- variasjon i seg, uten å ta oppmerksomheten vekk fra selve blomsten.

Flott levert!

Mvh,
Walter
Jan G.

Hjertelig takk, Trygve og Walter. Jeg må gjøre oppmerksom på at det min kone som odler orkideer, vi har noen i vinduskarmene, men de fleste står i et lite drivhus i hagen. Det er ca 300 i drivhuset (av 30 000 forskjellige orkideer). Noen dør ut etter første blomstring, andre kommer igjen flere ganger. Jeg forsøker å finne "kreative" bakgrunner, men ofte er blomsten slik at sort er det eneste rette. For odleren er det spennende å teste ut nye sorter, så hun reiser gjerne til Tyskland og England for å få nytt materiale. I mars reiser vi til Singapore for å søke etter nye sorter. - Min oppgave er kun å fotografere.
Mvh Jan
Carsten W.

Egentlig fortrekker jeg orkidéene dine foran en enkelt mørk bakgrunn. Her følger bakgrunnslinjer formen og plasseringen av blomsten. Det gjør seg faktisk meget bra.
Jostein S.

Hei
Fantastisk å høre om alle orkideene!
Da må man nesten være for ekspert å regne
Må være usedvanlig interessant
Bildet er meget flott
Komposisjonen, lyset og fargene gjør dette til en opplevelse å se å beskue
Den flotte hvitfargen mot det blå, nydelig.......
Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu