Havørn
Det gamle havørnparet holder sammen stort sett hele året.
Nå nærmer det seg tiden for revirhevding og kurtise.
Bildet inngår i albumet Fugler -
Utstyr
  • D3S
  • AF-S 200-400mm f/4
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_446670} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ottar P.
Et flott bilde av havørna i fin positur,
gode farger, et fint miljø og god skarphet.

Særdeles fint bilde!
Jarle S.
Ikke mye å utsette på det tekniske her,bortsett fra at snøen i forgrunnen virker litt utbrent.Men miljøskildringen er ypperlig,og skarpheten på begge ørnene er helt excellent,og bra også at ravnen er ute av fokus,dette gir betrakteren en følelse av dybde.Dette kan du absolutt være bekjent av.

Mvh
Jarle
Andreas B.
Heo flott bilde!
I tillegg til det som allerede har vært sagt synes jeg det er gøy å se at begge ørnene er meget interessert i noe som ligger til høyre for bildet. Særlig den som står på bakken ser ut som den er helt klar for å ta vingene fatt for å sette kloa i byttet.
Liker dette!

Jeg hadde kanskje prøvd å kutte bildet litt på høyre side. Hvis du kutter bildet akkurat like lang fra ørnen som du har på andre siden opp vil du kunne få en perfekt diagonal mellom fuglene i bildet. Tror nemlig at den på bakke har ganske nøyaktig mye "luft" under klørne som den oppe har over hodet.

ab
Hilda B.
Dette var et flott bilde av Havørn. Og så fikk du to på et bilde. Fin skarphet og fin miljøskildring. Fint blikk på den som sitter i greina. Har ingen forslag til forandringer.
Bjørn E.
Takk for att dere tok dere tid til å gi tilbakemeldinger.
Er enig med Andreas i att bilde kunne vært kuttet litt på høyre side, men jeg var redd for å fjerne den lille furua som jeg syns er med å gi dybde i bildet.

Mvh
Bjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu