Kattugleunge
Det første undrende blikk ut av hullet i reirkassen.
Bildet inngår i albumet Fugler -
Utstyr
  • D3
  • AF-S 500 f:4
  • Brennvidde500mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_323249} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Nils B.
Denne venta du lenge på. Liker bildet godt selv om det helt klart hadde vært ønskelig om at pippen titta ut av et tre av den eldre typen. Nå har det seg jo slik at gammel skog og stubber minsker i antall og dermed er disse kassenene et flott tilskudd for uglas behov om reirplass. At ugla får frem unger, og at de er levedyktige er jo dette et godt bevis på. Det som også er bra med uglebildene dine er at de viser ugla (den voksne) på noen av de andre bildene dine, og der fremstår de flott i rett miljø med godt lys og komposisjon. Bildet her er en anelse lyst på min sjerm, men bare et lite dytt i mellomtonen hadde gjort susen.

mvh Nils
Magnus A.
Det som er mest positivt med bildet,det er det at folk tar seg bry til å henge opp rugekasser til uglene(og småfuglene).Mange plasser er det stor mangel på naturlige rugeplasser,og da kommer disse kassene godt med.Ellers er jo bildet så som så,men det får stå sin prøve.
Mvh.
Magnus Aleksandersen.
Roar K.
Et fint utgangspunkt for å jobbe videre på dette. Lyset må nok ned og en runde curves og en runde usm hører nok også med her. Jeg er vel også inne på tanken av noen drastiske beskjæringer for å få vekk litt rot. Men lar det være i denne omgang.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu